Minerva Jane McGonagall Hufflepuff/3.sınıf/Güç seviyesi:67
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
| Konu: Hermione Jean Granger Cuma Nis. 23, 2010 8:18 am | |
| Bu sene 3. seneseydi Jean'in ama nedense en heyecanlı trene bineceği zamanda buydu.Bu heyecanını yenmesi gerekmiyor muydu? Saatine baktı tren kalmak üzereydi.Hızla duvara doğru yöneldi.Bu duvardan geçerken duraklardı hep.Sonra hemen geçti.Kocaman treni gördüğünde gülümsedi.Trene doğru yöneldi.Burası muggle istasyonuydu.En iyi arkadaşı safkan olduğundan burada görmesi imkansızdı."Hermioneeeee..."diye bir ses duydu.Arkasını döndüğünde renesmee nin ona doru koştuğunu gördü."Renesmeee burada ne arıyorsun?"dedi Jean şaşırmıştı. | |
|
Angela Zoéy Queen Slyhterin/ 3.Sınıf/ Güç seviyesi:73
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: Hermione Jean Granger Cuma Nis. 23, 2010 7:21 pm | |
| "Hermioneeeee..."diye bir ses duydu.Arkasını döndüğünde renesmee nin ona doğru koştuğunu gördü."Renesmeee burada ne arıyorsun?"dedi Jean şaşırmıştı. Ama Renesmee nin yanında ki Angel ' ı hiç görmemişti. O kadar kalabalıktı ki. ''Aaa aşkolsuunn insan arkadaşlarına burada ne arıyorsun dermi ?? '' dedi ve sırıttı. | |
|
Minerva Jane McGonagall Hufflepuff/3.sınıf/Güç seviyesi:67
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
| Konu: Geri: Hermione Jean Granger C.tesi Nis. 24, 2010 12:19 pm | |
| ''Aaa aşkolsuunn insan arkadaşlarına burada ne arıyorsun dermi ?? '' dedi ve sırıttı."Angela canım ... "dedi Jean ve hemen sarıldı.Burası muggle istasyonu değil miydi?Ben mi yanlış geldim.Yani o yüzden demiştim.Darılmayınn..."dedi sırıtarak."Aaa safkanların biniği istasyondada muggle lar var..."dedi elini sallayarak Angela. | |
|