Minerva Jane McGonagall Hufflepuff/3.sınıf/Güç seviyesi:67
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
Konu: Hermione Jean Granger Salı Nis. 20, 2010 8:12 pm
Hermione Jean Granger
(= Genel Olarak =)
Ad : Hermione Jean Granger Yaş : 17 Sınıfı:3.Sınıf Binası: Huff Doğum Yeri : Los Angelas
(= Aile Geçmişi =)
Annem Emma Granger O da benimgibi kusursuz bir güzelliğe sahiptir.Babam Jared Granger Hogwarts'a gelmemei fazla istemiyordu.Çünkü Yanında kalmamı istiyordu.Ablam Lily Granger gerçekten şekerdir bizim aksimize gözleri ve saçları kahverengidir.Yirmi üç yaşındadır ve hala evdedir.Muggle(büyü dışı-insan) bir cadıyımdır.Babam beni kendi zamanının en iyi cadısı olarak tanımlamaktadaır.En güçlü 8.büyücü olduğumu düşünüyorlar.
(= İlk Mektup =)
Annem ile babam bir ara bir geziye gitmişlerdi.Evde yalnızdım.Ablam odasına çekilmişti.Varlığımdan habersizdi.Odamda otururken beyaz bir baykuş geldi camıma.İlk çok korkktum ama sonra gagasında bir kağıt olduğunu görünce camı açtım.Kanat çırparak içeri girdi.Yatağımın üzerine kandu ve kağıdı yatağa bıraktı.Heyecandan ellerim titiriyordu ne olabilirdi ki bu kağıt?Hemen kağıdı aldım.Ahhh Hogwarts'a çağrılıyordum.İnanaıyorum hala.Benim gibi bir çatlağı neden çağırsınlar ki ?
(= Seçmen Şapka =)
Okulda ilk gün herkes sırayla bir sandalyeye oturuyor başına bir şapka konuyor.Şapka bir bina seçiyordu.Arkadaşlarımın çoğu Gryffindordaydı.Sıar bendeydi.Sandalyeye oturdum.İçimden Sly olmasın diye yalvarıyordum çünkü orası kötüydü biliyorum.Ne olur Gry diyorduM.Ama seçmen şapka Huff dedi.Yıkıldım o anda ama Huuf da çok güzel...
(= Büyü ve Ben =)
(= Kişisel Özelliklerim =)
Utangaç biriyimdir.Buburaya geldikten sonra daha da beter oldu.Her olayda kan yüzüme hücumeder.Sarışın olduğumdan bu daha da belli olur.Her zaman çözümsel düşünürüm.Birkararavardıysam hiç kimse beni o karardan asla döndüremez.Ayran gönüllü derler ya işte bu söz tam benlik…Ayran gönüllüyümdür.Birgün şu elbiseyi beğensem aynıgün içinde farklı bir elbise görsem hemen ona konarım.Ama aşk konusunda asla ayran gönüllü olmama çünkü hayatımın anlamı aşkım olur benim için … Bağlıyımdıryani bir insana “Dostum…”dediysem -ya da her hangi bir şey-O benim kalbimin bir parçası olur.Ondan asla kopamam.Tartışıtız, kavga ederiz, küseriz ama daha beş dakika geçemeden barışırım.O beni terk etmediği sürece onu asla terk etmem,yalnız bırakmam, bırakamam.Açıksözlüyümdür birde… O an ne düşünürsem şıpdiye söylerim.Karşımdaki zor durumda kalırsa özür dilerim ama iş işten geçmiştir.Çok çok meraklıyımdır birini üzgün gördüysem tanımasam bile gider “Ne oldu?Neden üzgünsün?”derim.
(= Aynadan Bakış =)
Her zaman kendimle barışçıl olmuşumdur.Göbeğim varmış felanmış filanmış hiç takmam kafama.Zaten dengeli beslenen biri olduğumdanhiçbir zaman göbek felan çıkmaz.Gözlerimi herkes beğenir.Ben de beğenirim tabi… Masmavidir genelde bakınca bir daha bir daha bakmak isterler.Saçlarımla süperbir uyum içerisinde olan gözlerim her zaman ışıl ışıldır.Hala da görebilirsin bu Işıllığı.Kilom altmıştır.Boyum ise bir metre yetmiş üç santimdir.Her zaman uyumlu bir vücudum vardır.
Flexiblé Her mektubu her baykuş gibi tam zamanında ve yerinde getiriR.AMA ONUN YERİ BİR BAŞKADIR.
(= Azman Kedim =)
Crookshanks Ahh çok tatlı bir kedisin tatlım.Bİraz Azman olsanda mükemmelsin...
(= Asa'm =)
Holly... o benim herşeyim ... Yirmi altı santim uzunluğunda, biraz kalın, büyü için çok uygun bir asa...Asma ağacından yapılmış , ejderha kalbinin en güçlü duygularını barındırıyor.
(= Süpürge'm =)
Nimbus 2000... Herşeyden önce ulaşım arcımsın sen benim ... Seninle daha ne maceralar yaşayacağız ...
(= İkonlarım =)
(= iliskiler =)
Angela Zoéy Queen Sly olsanda seni seviyorum slyıları sevmem ama sen daha iyisin içinde kötülük var ama Adeta SANAL İKİZİM.
bensiz olmaaaz benide ekle .. birbirimizi çok seviyoruz çok yakn arkdşz birlkte şişe çewirmece,ben yapmadm ve daha neler nler oynuoruz... gerisinide sen eklee işte xD
Minerva Jane McGonagall Hufflepuff/3.sınıf/Güç seviyesi:67
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
bni dğştr Bu arada ben öğrtmn değilm artık slytherin oldm ama yazmıo slytherinlere göre iyiyim ama yinede kötülk yapmayı seviyorum arkdş canlısıyım. arkadaş olduunda iyi kötü farketmiyo aslında lord un yanındayım ama arkadşları severim sadce gıcık oldklarıma çok kötü davranırım sni sevdiğimden san kötü davranmıyorum. bununla ilgili yaz işte icon imzmn altnda