| Renesmee Angela Drâgomir | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Renesmee Angela Drâgomir Hufflepuff/3.sınıf/Güç Seviyesi:70
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Elinin köründen ne her yerde nerden nerden ya? Lakap : Nessie
| Konu: Renesmee Angela Drâgomir Perş. Nis. 22, 2010 2:33 pm | |
| Renesmee Angela Drâgomir
Ad: Renesmee Angela Drâgomir Bina: Hufflepuff Sınıf: 3. Sınıf Doğum Tarihi: 12.09.1992 Doğum Yeri: Mısır Ailesi...
Babası Nessie'nin babası çok tatlı bir insandır ve büyücüdür. Babası kızını çok sever kızı da babasını çok sever. Babası her konuda kızına destek vermiştir. Renesmee her zaman babasının kararlarına saygı duymuştur ve babası da onun isteklerine saygı duymuştur.
Annesi Nessie'nin annesi de bir büyücüdür. Annesi şefkat dolu bir kadındır. Kızını çok sever. Kızı da onu çok sever. Her zaman birlikte bir şeyler yapmaktan hoşnut olmuşlardır. Her hafta sonu hogwarts'a gelmeden önce beraber sinemaya giderlerdi... Renesmee...
Kişisel Portre Renesmee'nin Özellikleri; -Cana yakın -Asil -İnsanları seven ve anlayan -Her zaman iyiliğin yanında olan ve olacak olan -Hayata gelişinin bir amacı olduğuna inanan -Azimli -Güçlü
Fiziksel Portre Renesmee'nin Görünüşü -Mavi gözlü -Uzun boylu -Uzun saçlı -Siyah saçlı -Dolgun dudaklı -Zayıf
İcon+- Spoiler:
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Elinin köründen ne her yerde nerden nerden ya? Lakap : Nessie
| |
| |
Androméda Sophie Xoniésse Slytherin/6.sınıf/Güç Seviyesi:90
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden xP Lakap : İsmimle hiçbir alakası olmayan Elonise ismini seviyorum ben :D
| Konu: Geri: Renesmee Angela Drâgomir Perş. Nis. 22, 2010 2:41 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Renesmee Angela Drâgomir Perş. Nis. 22, 2010 2:48 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden xP Lakap : İsmimle hiçbir alakası olmayan Elonise ismini seviyorum ben :D
| Konu: Geri: Renesmee Angela Drâgomir Perş. Nis. 22, 2010 2:50 pm | |
| O son laf biraz ağır kaçmiş lan Slytherin'lere "ezik" demek... | |
|
| |
| Konu: Geri: Renesmee Angela Drâgomir Perş. Nis. 22, 2010 2:51 pm | |
| Sonuçta seni ezik görüyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Renesmee Angela Drâgomir Perş. Nis. 22, 2010 2:52 pm | |
| Zevkler ve Renkler tartışılmaz tamam | |
|
| |
| |
| |
Minerva Jane McGonagall Hufflepuff/3.sınıf/Güç seviyesi:67
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
| Konu: Geri: Renesmee Angela Drâgomir Cuma Nis. 23, 2010 8:05 am | |
| 2 Adet uyumlu icon (lejanttan al kabul edilmiyor): En az iki satır kurgu: Seni seviyorum.Sonuçta sende huffdansın.Beraber hep gezeriz .Yatakhanedeki yastık savaşlarını saymıyorum=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Renesmee Angela Drâgomir Cuma Nis. 23, 2010 10:34 am | |
| - Renesmee Angela Drâgomir demiş ki:
- Güncellendi
| |
|
| |
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| |
| |
| Konu: Geri: Renesmee Angela Drâgomir Cuma Nis. 23, 2010 12:10 pm | |
| - Renesmee Angela Drâgomir demiş ki:
- Renesmee Angela Drâgomir demiş ki:
- Güncellendi
| |
|
| |
Angela Zoéy Queen Slyhterin/ 3.Sınıf/ Güç seviyesi:73
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: Renesmee Angela Drâgomir Cuma Nis. 30, 2010 2:36 pm | |
| bnide ekle Bu arada ben öğrtmn değilm artık slytherin oldm ama yazmıo slytherinlere göre iyiyim ama yinede kötülk yapmayı seviyorum arkdş canlısıyım. arkadaş olduunda iyi kötü farketmiyo aslında lord un yanındayım ama arkadşları severim sadce gıcık oldklarıma çok kötü davranırım sni sevdiğimden san kötü davranmıyorum. bununla ilgili yaz işte icon imzmn altnda | |
|
| |
| Renesmee Angela Drâgomir | |
|