Angela Zoéy Queen Slyhterin/ 3.Sınıf/ Güç seviyesi:73
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Angela Zoéy Queen Çarş. Nis. 21, 2010 4:31 pm | |
| Doğum Yeri : ABD Doğum Tarihi: 30-04-1986 Durumu: Tılsım Profesörü #KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM#
Akıllı, şirin, yardım sever,iyimser,geveze,hırslı ve gizemli biriyim. İnsanları çabuk sever çabuk güvenirim hiç kimse bu huyumu sevmez çünkü en sonunda üzülen ben olurum. Herkese çabuk güvenip çabuk bağlanırım sonra ihanete uğrayınca çok üzülür oturur ağlarım Ama tabiki bu huyum işede yarıyor çünkü iyi birilerine bağlandığımda ne olursa olsun her zaman onun yanında olurum. Asla kimseye öğüt vermem çünkü ben, bana öğüt verilmesinden nefret ederim ve birilerininde bana öğüt vermesini istemem. Arkadaşlarımda öyle düşünür diye onlara öğüt vermem. Bazen çabuk parlarım hemen kızarım ama sonra sinirim geçtikten sonra haksızsam gidip özür dilerim. Aşırı derecede hırslıyımdır. Bir işi yapamazsam yapana kadar denerim.Saatlerce.. Yapamazsam sinirden ağlarım. ( bu kız ammada sulugöz demeyin sadece çok gıcık olduğumda ve kendime kızdığımda ağlarım ) Makyaj yapmaya, saçımla uğraşmaya, süslenmeye bayılıyorummm!!
#FİZİKSEL ÖZELLİKLERİM# siyah-kahvereng arası düz saçlarım,ela ve kahverengi arasında renk değiştiren gözlerim var. Saçlarımla uğraşmayı seviyorum. Boyatıyorum, düzleştiriyorum, kıvırcık yapıyorum... Kilom zayıf. Boyum orta.BAYKUŞUM =) APPLE'IM Apple = Çok uysal ve sadık bir baykuştur. Gönderdiğim mesajları zamanında gönderir. Asla geç kalmaz ve ne zaman adına söylesem veya onunla anlaştığımız bir sesi çıkarsam hemen gelir. Çok akıllıdır benim Apple'ım (: İCONLAR FOTOLARIMM İLİŞKİLER =)) =Çok iyi bir kız. Ve ben onun derslerine giriyorum. Dersi fazla sevmediğini anlayabiliyorum. Ama beni sevdiği belli oluyor. Sevdiğim öğrencilerden biri. = Çok iyi anlaştığım arkadaş gibi olduğum öğrencilermden biri. Dersi çk sevdiği belli oluyor. Ve en sevdiğim başarılı öğrencilerimin içinde seviyorum seni ttlm
En son Angela Zoéy Queen tarafından Çarş. Nis. 21, 2010 7:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Renesmee Angela Drâgomir Hufflepuff/3.sınıf/Güç Seviyesi:70
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Elinin köründen ne her yerde nerden nerden ya? Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Angela Zoéy Queen Çarş. Nis. 21, 2010 5:19 pm | |
| Sevdiğim profesörlerdensin dersine çok ilgi duymasamda katılıyorum... | |
|
Minerva Jane McGonagall Hufflepuff/3.sınıf/Güç seviyesi:67
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
| Konu: Geri: Angela Zoéy Queen Çarş. Nis. 21, 2010 6:16 pm | |
| Aaa ben yok muyumm =) Seni seviyorum.Bir profösör olsanda biz süper geçiniyor dersine ilgi duyorum uydur bişiler =) | |
|
Angela Zoéy Queen Slyhterin/ 3.Sınıf/ Güç seviyesi:73
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: Angela Zoéy Queen Çarş. Nis. 21, 2010 7:39 pm | |
| | |
|