| Seren..-Renesmee... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Renesmee Angela Drâgomir Hufflepuff/3.sınıf/Güç Seviyesi:70
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Elinin köründen ne her yerde nerden nerden ya? Lakap : Nessie
| Konu: Seren..-Renesmee... Perş. Nis. 22, 2010 11:27 am | |
| Selam ben seren -14 yaşındayım -Vampir Akademisi&Gece evi serisi&Harry Potter&Alacakaranlık&Açlık Oyunları fanıyım -Müzik benim her şeyim. Bence müziksiz hayat olmaz. (Müzik okumnayı düşünüyorum.) -Komedi ve aşk filmlerini severim. Ara sıra sinirli olduğum zamanda korku filmi izlemek hoşuma gider. -Empati kurmayı çok iyi beceririm benden iyi kurabilenin olduğunu sanmıyorum. -İnsanlarla aram çok iyidir. -Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum. Renesmee Angela Drâgomir | |
|
| |
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Geri: Seren..-Renesmee... Perş. Nis. 22, 2010 3:05 pm | |
| Açlık oyunlarını ve ateşi yakalamayı okudun mu? Okuyan çok yok da arkadaşlarımdan. 3.kitabını sabırsızlıkla bekliyorum. Sence Gale mı Peeta mı?? dediktan sonra Hoşgeldin... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Elinin köründen ne her yerde nerden nerden ya? Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Seren..-Renesmee... Perş. Nis. 22, 2010 3:06 pm | |
| hoşbulduk Şimdi aşk için Peete İnsanlık için Gale Katniss e acıyorum bu durumda Sence? | |
|
| |
Androméda Sophie Xoniésse Slytherin/6.sınıf/Güç Seviyesi:90
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden xP Lakap : İsmimle hiçbir alakası olmayan Elonise ismini seviyorum ben :D
| Konu: Geri: Seren..-Renesmee... Perş. Nis. 22, 2010 3:14 pm | |
| Hoşgeldin canımm Ben de Ekin oluyorum (= Açlık Oyunlarını gördüm hemen damlayayım dedim, ben daha -uzun uğraşlarım sonunda- yeni aldım kitabı yeni başlıcam inşallah - Spoiler:
söylemeden geçemedim
| |
|
| |
| Konu: Geri: Seren..-Renesmee... Perş. Nis. 22, 2010 3:15 pm | |
| hoşbulduk kesinlikle süper bir kitap allahım öyle bir kitabı yazmak büyükbir uğraş gerektirir. | |
|
| |
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Geri: Seren..-Renesmee... Perş. Nis. 22, 2010 3:18 pm | |
| Kurgu açısından mükemmel. Hayal gücü çok iyi kullanılmış. Ölsem aklıma gelmezdi o konu =) Ölmesem de gelmez o ayrı. xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Seren..-Renesmee... Perş. Nis. 22, 2010 3:19 pm | |
| Halısın sence hangisi Peete mi Gale mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seren..-Renesmee... Perş. Nis. 22, 2010 3:22 pm | |
| Karar vermek çok zor. Peeta mükemmel bir çocuk ama Gale hep vardı hayarında Katniss'in. Onun incinmesi ya da onu incitmek çok üzücü onun için. 2.Kitapta hastalanıyo da Katniss baya üzülüyo. =(=( Neyse ama bence Peeta ve sonunda kesinlikle Peeta olacak. Aynı başından Bella'nın Edward'la olacağının belli olduğu ama işin içine Jacob da soktukları gibi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seren..-Renesmee... Perş. Nis. 22, 2010 3:23 pm | |
| bence de ama Gale'in annesi falan ben onlara üzlüyorum | |
|
| |
| Seren..-Renesmee... | |
|