Ad-Soyad:Moniqué Qutieuxa Stemquéz,
Kişiliğiniz: Çok zeki ve kurnazdır. Onunla birlikteyken kendinizi kaybedecek kadar eğlenebilirsiniz. Kızdığı zaman gözü kimseyi görmez ve onun yapacaklarından korkmalısınız. Güzel olduğunu söylerler ve o da bunu kullanmaktan çekinmez. Erkekleri parmağında oynatmayı sever. Aşırı derecede sinsi ve ikiyüzlüdür. Sırlardan ve bulanıklardan nefret eder. Onun size karşı hangi yüzünü göstereceğini nerden bilebilirsiniz?
Yapmayı Sevdikleriniz: Erkekleri parmağında oynatmak. Bulanıkları ağlatacak kadar dalga geçmek. Büyü yapmak.
Yapmayı Sevmedikleriniz: Sıradan bulanıklarla aynı havayı solumak. Ve kendini iyilik meleği sanan avanaklarla muhattap olmak.
Sevdiğiniz Karakter Tiplemesi: Karanlık Lord. Lordum benim için en büyük yol gösterici.
Sevmediğiniz Karakter Tiplemesi: Mızmız, sevgi böcceği, daima gülümseyen ve dürüst tipler.
Öncelikleriniz: Her şeyde ben önde gelirim zaten.
Soy/Kan Saflığı: Ailesi çok soylu ve safkan bir ailedir. Aile kökeni 1530'lu yıllarda Fransa'ya dayanır. Ailenin genellikle tüm fertleri Slytherindir ancak 3-5 tane soydan gelen zekaya sahip olan kişiler Rawenclaw'a seçilmiştir. Moniqué tek çocuktur ve ailesi tarafından el bebek gül bebek, sanırım biraz şımarık büyütülmüştür. Ailesi çok zengin ve bir o kadar da kültürlü bir ailedir. Koskocaman yaşadıkları atalarından kalan o malikanede Moniqué'nin kahkasını her zaman duyabilirsiniz.
Ro Puanı: