Hogwarts Cadılık Ve Büyücü Akademisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık Ve Büyücü Akademisi

Hogwarts Cadı ve Büyücü Akademisi kapılarını sana açıyor! Üye ol! Karakterini yarat ve maceraya başla!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Moniqué Qutieuxa Stemquéz

2 posters
YazarMesaj
Slytherin/4.sınıf/Güç seviyesi: 85
Slytherin/4.sınıf/Güç seviyesi: 85

Moniqué Qutieuxa Stemquéz Empty
MesajKonu: Moniqué Qutieuxa Stemquéz   Moniqué Qutieuxa Stemquéz Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 2:51 pm

Ad-Soyad:Moniqué Qutieuxa Stemquéz,
Kişiliğiniz: Çok zeki ve kurnazdır. Onunla birlikteyken kendinizi kaybedecek kadar eğlenebilirsiniz. Kızdığı zaman gözü kimseyi görmez ve onun yapacaklarından korkmalısınız. Güzel olduğunu söylerler ve o da bunu kullanmaktan çekinmez. Erkekleri parmağında oynatmayı sever. Aşırı derecede sinsi ve ikiyüzlüdür. Sırlardan ve bulanıklardan nefret eder. Onun size karşı hangi yüzünü göstereceğini nerden bilebilirsiniz?
Yapmayı Sevdikleriniz: Erkekleri parmağında oynatmak. Bulanıkları ağlatacak kadar dalga geçmek. Büyü yapmak.
Yapmayı Sevmedikleriniz: Sıradan bulanıklarla aynı havayı solumak. Ve kendini iyilik meleği sanan avanaklarla muhattap olmak.
Sevdiğiniz Karakter Tiplemesi: Karanlık Lord. Lordum benim için en büyük yol gösterici.
Sevmediğiniz Karakter Tiplemesi: Mızmız, sevgi böcceği, daima gülümseyen ve dürüst tipler.
Öncelikleriniz: Her şeyde ben önde gelirim zaten.
Soy/Kan Saflığı: Ailesi çok soylu ve safkan bir ailedir. Aile kökeni 1530'lu yıllarda Fransa'ya dayanır. Ailenin genellikle tüm fertleri Slytherindir ancak 3-5 tane soydan gelen zekaya sahip olan kişiler Rawenclaw'a seçilmiştir. Moniqué tek çocuktur ve ailesi tarafından el bebek gül bebek, sanırım biraz şımarık büyütülmüştür. Ailesi çok zengin ve bir o kadar da kültürlü bir ailedir. Koskocaman yaşadıkları atalarından kalan o malikanede Moniqué'nin kahkasını her zaman duyabilirsiniz.

Ro Puanı:
Jewelle Beatrix Jeqnoss
Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Jewelle Beatrix Jeqnoss

Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.

Moniqué Qutieuxa Stemquéz Empty
MesajKonu: Geri: Moniqué Qutieuxa Stemquéz   Moniqué Qutieuxa Stemquéz Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 2:59 pm

Slytherin.
http://hogwarts-academyrpg.yetkinforum.com/forum.htm

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Moniqué Qtieuxa Stemquéz