| Özel Yetenek Alımları | |
|
+6Renesmee Angela Drâgomir Jewelle Beatrix Jeqnoss Angela Zoéy Queen Minerva Jane McGonagall Daniel Towner Xenia Jorgeaux Laxell 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 7:10 pm | |
| Kabul edilmiştir zuzum... (bak o kadar da zor değilmiş pek güzel anlamışsın, hıh xP) | |
|
| |
Angela Zoéy Queen Slyhterin/ 3.Sınıf/ Güç seviyesi:73
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 7:55 pm | |
| özel yeteneğimiz olduğu nerede yazılacak acaba ? | |
|
| |
Preston William McGrant Slytherin/3.sınıf/Güç seviyesi: 72
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : KaranlıK ... GöLgeLer arasından... =) Lakap : Fark etmez benim için de bakalım istediğini xD
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 8:20 pm | |
| Ad-Soyad: Preston William McGrant Taraf: Karanlık İstediğiniz Yetenek: Meta.lık Neden Bu Yetenek: Sevgilim neyse ben oyum biz bir asanın iki yarısı gibiyiz... | |
|
| |
Xenia Jorgeaux Laxell Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Bina Başkanı/Güç Seviyesi: 100
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 9:17 pm | |
| - Preston William McGrant demiş ki:
- Ad-Soyad: Preston William McGrant
Taraf: Karanlık İstediğiniz Yetenek: Meta.lık Neden Bu Yetenek: Sevgilim neyse ben oyum biz bir asanın iki yarısı gibiyiz... Onaylandı... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Perş. Nis. 22, 2010 5:43 am | |
| - Angela Zoéy Queen demiş ki:
- özel yeteneğimiz olduğu nerede yazılacak acaba ?
diye sormştum xD ? | |
|
| |
Xenia Jorgeaux Laxell Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Bina Başkanı/Güç Seviyesi: 100
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Perş. Nis. 22, 2010 1:14 pm | |
| - Angela Zoéy Queen demiş ki:
- Angela Zoéy Queen demiş ki:
diye sormştum xD ? Profillerinizde ilgili kısım açılacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Perş. Nis. 22, 2010 5:15 pm | |
| - Xenia Jorgeaux Laxell demiş ki:
diye sormştum xD ? Profillerinizde ilgili kısım açılacak. hmm tmm teşekkrler (: | |
|
| |
Bélxdìor Evié Pextiodér
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 26/04/10 Yaş : 28 Nerden : Ordan burdan xD. Lakap : Evié , Bél
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 27, 2010 2:32 pm | |
| Ad-Soyad: Bélxdìor Evié Pextiodér Taraf: Aydınlık İstediğiniz Yetenek: Metamorfmagus Neden Bu Yetenek: Bana uygun olduğunu düşünüyorum. Biraz delilik var bende ama asla bu yeteneği kötülük için kullanmam. | |
|
| |
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 27, 2010 2:44 pm | |
| Onaylandı. Liste güncellenecek... | |
|
| |
| Özel Yetenek Alımları | |
|