| Özel Yetenek Alımları | |
|
+6Renesmee Angela Drâgomir Jewelle Beatrix Jeqnoss Angela Zoéy Queen Minerva Jane McGonagall Daniel Towner Xenia Jorgeaux Laxell 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Xenia Jorgeaux Laxell Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Bina Başkanı/Güç Seviyesi: 100
| Konu: Özel Yetenek Alımları Ptsi Nis. 19, 2010 6:19 pm | |
| Animagus~ - - - - - - - Metamorfmagus~(Kendi ünlülerinin dışında 2 ünlü daha seçebilirler.) -Androméda Sophie Xoniésse -Jewelle Luthien Laxell -Xenia Jorgeaux Laxell - - Zihinbendar[Zihni Koruyan]&Zihinfendar[Zihne Giren]~ - - - - - - -
Çatalağız~ - - - - - Veela&Yarı Veela~ -Renesmee Angela Cullen - - - - - - -
Ad-Soyad: Taraf: İstediğiniz Yetenek: Neden Bu Yetenek:
*Taleplere göre yeteneklerin alım sayısı artacaktır. Başvurular toplu değerlendirilecektir. Online olma süreniz ve tarafınız öncelikle göz önünde bulundurulacaktır. Puanı 73ün altındakiler başvuramazlar. | |
|
| |
Daniel Towner
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Ptsi Nis. 19, 2010 7:13 pm | |
| | |
|
| |
Xenia Jorgeaux Laxell Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Bina Başkanı/Güç Seviyesi: 100
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Ptsi Nis. 19, 2010 7:15 pm | |
| | |
|
| |
Minerva Jane McGonagall Hufflepuff/3.sınıf/Güç seviyesi:67
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Ptsi Nis. 19, 2010 9:16 pm | |
| rütbe edineceğim rp mi yazdım da =)
Imperio:Kişinin Kontrolünü Büyü Yapanın Eline Almasını Sağlayan Büyü
alamıyor muyuz ... ?? | |
|
| |
Angela Zoéy Queen Slyhterin/ 3.Sınıf/ Güç seviyesi:73
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 6:39 am | |
| - Hermione Jean Granger demiş ki:
- rütbe edineceğim rp mi yazdım da =)
Imperio:Kişinin Kontrolünü Büyü Yapanın Eline Almasını Sağlayan Büyü
alamıyor muyuz ... ?? aynen bnde aynısını istiyorum rpmi yazdm | |
|
| |
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 5:41 pm | |
| İmperio özel yetenek değil, bir büyüdür. Ve affedilmez üç lanetten biridir. Bu büyüyü yapabilmek için deneyim gereklidir. Bu nedenle başka bir yetenek için başvurmalısınız. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 5:46 pm | |
| Zihinbendar[Zihni Koruyan]&Zihinfendar[Zihne Giren]~ olsun istiyorum | |
|
| |
Renesmee Angela Drâgomir Hufflepuff/3.sınıf/Güç Seviyesi:70
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Elinin köründen ne her yerde nerden nerden ya? Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 5:49 pm | |
| Yarı Veela - Renesmee Angela Cullen | |
|
| |
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 6:08 pm | |
| Angela rütbe edinmelisin. Renesmee kabul edilmiştir. | |
|
| |
Androméda Sophie Xoniésse Slytherin/6.sınıf/Güç Seviyesi:90
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden xP Lakap : İsmimle hiçbir alakası olmayan Elonise ismini seviyorum ben :D
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 7:18 pm | |
| Ad-Soyad: Androméda Sophie Xoniésse Taraf: Karanlık İstediğiniz Yetenek: Metamorfmagus Neden Bu Yetenek: Metamorfmagus yeteneği bence düello veya savaş esnasında işe yarayabilecek bir yetenek. Rakibin seni tanımıyorsa onu şaşırtman için mükemmel bir avantaj. Bir de şizofren bir insanım bu yüzden kendimi en iyi meta.lıkla ifade edebileceğimi düşünüyorum... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 193 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Elinin köründen ne her yerde nerden nerden ya? Lakap : Nessie
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 7:20 pm | |
| Ad-Soyad: Renesmee Angela Cullen Taraf: Aydınlık İstediğiniz Yetenek: Yarı Veela Neden Bu Yetenek: Çünkü güzelliğimle bağdaşıyor ve aydınlık tarafa hizmet etmek istiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 7:22 pm | |
| Ad-Soyad: Hermione Jean Granger Taraf: Aydınlık İstediğiniz Yetenek: Veela Neden Bu Yetenek: Çünkü gerçekten güzel biriyim.Ve bu yetenek tam benlik karşı tarafı alt etmek için süper bir özellik ...
çok kararsız kaldım çok değişik seçenekler var =)
En son Hermione Jean Granger tarafından Salı Nis. 20, 2010 7:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 7:22 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 7:23 pm | |
| Rica ederim. Hermonie puan sınırlaması var. Başvurunuzu üzülerek reddediyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Nis. 20, 2010 8:07 pm | |
| - Jewelle Luthien Laxell demiş ki:
- Rica ederim.
Hermonie puan sınırlaması var. Başvurunuzu üzülerek reddediyorum. Önemli değil =( Puan sınırı ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 5:58 am | |
| - Jewelle Luthien Laxell demiş ki:
- Angela rütbe edinmelisin.
Renesmee kabul edilmiştir. hufflepuff olduğum soylendı ve puanım 73 ama yazılmadı o yden başvurmstum pardon... | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 12:26 pm | |
| Renesmee hem profesörlüğe hem de seçmen şapkaya başvurmuşsun. Hem öğrenci hem profesör olmayı planmalamıyorsan ki öyle bir uygulamamız yok ikisinden birini seçmelisin. 73'ün altındakiler özel yetenek sahibi olamıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 1:21 pm | |
| Hayır ben basvuru yapmadım oraya ve 70 in altı alamaz değil miydi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 1:45 pm | |
| Ad-Soyad: Angela Zoey Queen Taraf: Aydınlık İstediğiniz Yetenek:Zihinbendar[Zihni Koruyan]&Zihinfendar[Zihne Giren]~ Neden Bu Yetenek: cunkü ben ınsanların ne dusunduklerını anlıyabılıyorum ve gerketıgınde sırlarımı yada gızli ıslerı mımıklerımle ıfade etmiyorum yada gostermıyorum. O yuzden bu yetenegı sectım.
ro puanı = 73 | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 1:59 pm | |
| 73 oldu, çünkü çok fazla özel yetenek sahibi olacaktı. Angela Zoey Queen-Kabul edilmiştir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 2:03 pm | |
| Benim ki red mi edildi yani? | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 2:30 pm | |
| Maalesef evet. Puanınızı yükselttiğinizde yeniden başvurabilirsiniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 2:33 pm | |
| İşinize karışmak gibi olmasın ama bence sadece ro puanıyla değil başka yollarla da eleyebilirsiniz... | |
|
| |
Moniqué Qutieuxa Stemquéz Slytherin/4.sınıf/Güç seviyesi: 85
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Nis. 21, 2010 3:24 pm | |
| Ad-Soyad: Moniqué Qtieuxa Stemquéz Taraf: Karanlık İstediğiniz Yetenek: Çatalağız Neden Bu Yetenek: Çünkü Slytherin öğrencisiyim ve sonuna kadar karanlık taraftayım. Yılanlar bence yerde sürünmeyi haketmiyor ve yılanlar gibi soylu hayvanlarla konuşmak benim için şeref. Ayrıca karanlık Lord ile aynı yeteneği taşımak bir büyücü için en büyük onur. | |
|
| |
| Özel Yetenek Alımları | |
|