Hogwarts Cadılık Ve Büyücü Akademisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık Ve Büyücü Akademisi

Hogwarts Cadı ve Büyücü Akademisi kapılarını sana açıyor! Üye ol! Karakterini yarat ve maceraya başla!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yolculuk ve Yeni Arkadaş...

4 posters
YazarMesaj
Androméda Sophie Xoniésse
Slytherin/6.sınıf/Güç Seviyesi:90

Lakap : İsmimle hiçbir alakası olmayan Elonise ismini seviyorum ben :D

Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Empty
MesajKonu: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 5:48 pm

“Bana söz vermeni istiyorum. Olaylara karışmayacaksın.” Sesindeki kararlılığın babasını etkileyeceğini ümit ediyordu. Onu da kaybetmek istemiyordu. Sarı saçlarını geriye attı ve babasına bir kez daha sarıldı. “Seni de kaybedemem biliyorsun.”
“Tatlım bana bir şey olmayacak. Senin beni düşünmen bana yetiyor. Hadi artık binsen iyi olacak. Treni kaçırmak istemezsin.” Babasının lafı kısa kesmesi hoşuna gitmemişti ama bir şey diyemedi. Sadece onunla biraz daha zaman geçirmek istiyordu. Yeni bir Lord’un doğuşu Ölüm Yiyenleri harekete geçirmişti. Bunlardan biri olan babasını da öyle. Bütün yaz boyunca halasının yanında kalmak zorunda kalmıştı Elonise. Elindeki ufak çantayı yere attı ve daha sıkı sarıldı babasına. Sadece onun için ağlamıştı hayatı boyunca.
“Seni özleyeceğim Peter.” Dedi yarı güler, yarı ağlayan bir sesle. Babası masmavi gözlerine baktı ve gözyaşlarını sildi Elonise’in.
“Ben de seni özleyeceğim Androméda.” Elonise yere attığı çantasını aldı ve tam babasının yanından ayrılırken ayağına bir şeyin sürtündüğünü hissetti. Gözlerini yere diktiğinde ise küçücük bir kedinin bacağına sürtündüğünü gördü. “Androméda o sadece küçücük bir kedi.” Babasının sesindeki uyarmayı aldırmadan kediyi kucağına aldı. Tir tir titriyordu kedi. Kalbi ise korkudan mıdır sevinçten midir bilinmez pır pır ediyordu.
“Sanırım bir yol arkadaşı buldum.” Dedi sevinçle. Babasının şaşkın bakışlarına aldırmadan ona bir kez daha sarıldı. “Seni seviyorum. Hem merak etme bunu da kesecek değilim. Baksana şunun yüzüne.” Dedi ve kucağında yeni arkadaşı trene bindi. Kendini ilk kompartımana attı. Yeni yol arkadaşını sakince okşamaya başladı. Dışarıdaki babasına gülümsedi ve son bir kez el salladıktan sonra aceleyle ayrılışını izledi. Onu özleyecekti...
Jewelle Beatrix Jeqnoss
Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Jewelle Beatrix Jeqnoss

Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 6:45 pm

Elindeki küçük çantayı sallayarak istasyon boyunca ilerlemeye başladı. Xenia'yı kaybetmişti. Bu yüzden masmavi gözleri çevredeki büyücülerin üzerinde geziniyordu. İstasyon o kadar kalabalıktı ki bir adım ötesini seçemiyordu. Kendisinin tıpa tıp aynısı olan birini bulmak bile zordu.
Ailelerin kiminin gözleri yaşlıydı çocuklarından ayrılıyorlar diye, kimi ise gülümsüyordu çocukları büyücü olduğu için... Ancak Jew'in yanında ne annesi ne de babası vardı. Onlar, Xenia ve Jew'i uğurlamaya sadece Hogwarts'daki ilk senelerinde gelmişlerdi, soğuk bir şekilde onlara veda etmişlerdi ve sırtlarını sıvazlayıp Slytherin olmalarını tembihlemişlerdi. Ama öyle olmadı. Onlar için büyük hayal kırılığıydı. Bu yüzden sanki onları cezalandırmak istercesine bir daha istasyona gelmediler. Malikanenin şoförü George onları bırakır, dönem sonunda da alırdı.
Yıl boyunca belli dönemlerde mektup yazar, çocuklarının derslerini sorarladı ve Jew'i aldığı cezalardan dolayı uyarır daha özenli davranmasını isterlerdi. Onun dışında hiçbir iyi dilek ya da temenni bu mektuplarda yerini almazdı.
Büyücülere çarparak ilerlerken ilerdeki bir tutam sarı saç masmavi gözlerinden yansıdı. Bu kişinin Xenia olacağını umarak ona doğru ilerlemeye başladı. Ancak bu kişinin Elonise olduğunu anlaması çok sürmedi. Elinde minicik bir kediyle kalabalık istasyonda ilerliyordu. Bunun üzerine Jew süzülerek Elonise'ye yaklaştı ve aniden
''Selam.'' diyerek onun irkilmesine neden oldu.

En son Jewelle Beatrix Laxell tarafından Cuma Nis. 23, 2010 7:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://hogwarts-academyrpg.yetkinforum.com/forum.htm
Xenia Jorgeaux Laxell
Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Bina Başkanı/Güç Seviyesi: 100
Xenia Jorgeaux Laxell

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 7:11 pm

Xenia Jew'i kaybetmişti ve onu nerede bulacağı konusunda hiçbir fikri yoktu. İçinden sürekli "Ne olur Jew herhangi bir büyücü ile atışmış olmasın!" diye dua ediyordu. Çünkü burada herkesin anne ve babası çocukları kaçıncı sınıf olursa olsun onları yolcularken kendilerinin anne ve babası onları sadece ilk senelerinde buradan yolcu etmişlerdi. Bu anının tazeliği yüreğine kor bir ateş gibi düşse de şuan hayatında herşeyden önemli kardeşini bulmak en öncelikli işi olmalıydı. Yürek burkan düşünceleri zihninden uzaklaştırmak için kafasını iki yana salladı ve etrafa bakınmaya başladı. Güneşi kıskandıracak başak sarısı saçlar, okyanusun kıskançlıktan dalgaları sertçe döveceği güzellikte masmavi gözler... Ne olursa olsun, gülse de ağlasa da soylu kıvrımlara sahip dolgun dudaklar... Ve asi bir biçimde her zaman dik duran yuvarlak bir yüz... Tek aradığı buydu. Tek yumurta ikizi olmalarına rağmen kendisinden her zaman kat kat daha güzel olduğunu düşündüğü ve bununla gurur duyduğu güzel kardeşine kavuşmaktı tek istediği... Şuan şurada diz çökmek ve küçük bir çocuk gibi ağlamak istiyordu Xenia. Her zaman yanlızlıktan korkmuştu ve tek başınayken sanki bir hiç gibi geliyordu. Kardeşi elini tutmadığında... Tam mavi gözleri dolduğu anda kardeşinin Elonise ile konuştuğunu fark ederek rahatladı. Hızlı adımlarla onların yanına gelirken kardeşinin hangi ara Elonise ile yakınlaştığını hatırlamaya çalışıyordu. Aralarında az bir mesafe kaldığında kardeşinin fark etmesi için elini havaya kaldırıp salladı:
"Jew!"
http://hogwarts-academyrpg.yetkinforum.com
Jewelle Beatrix Jeqnoss
Jewelle Beatrix Jeqnoss

Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 7:33 pm

Xenia'nın tanıdık sesi kulaklarına ulaştığında gerilen kaslarının rahatladığını hissetti. Elonise'ye yumuşakça gülümseyerek Xenia'nın ona doğru yaklaşan güzel yüzüne doğru döndü. Masmavi ışıldayan gözler gözlerini bulduğunda kardeşinin nefes kesen güzelliği karşısında ışıl ışıl gülümsedi ve beyaz biçimli dişleri ortaya çıktı.
''Nia, seni nasıl bulacağımı düşünürken Elonise ile karşılaştım. Doğrusu seni ancak trende bulurum diye düşünmüştüm. İstasyon o kadar kalabalık ki.. Neyse ki sen beni buldun yoksa benim seni bulmam uzun sürerdi. Biliyorsun dikkatim çabuk dağılıyor.''
Jew nefes almak için konuşmayı kesti. Bu sürede de Nia yanlarına gelmişti. Aralarındaki benzerlik o kadar çarpıcıydı ki insanı şok ediyordu. Ancak onlar yıllardır birlikte oldukları için bu benzerliğe alışmışlardı.
''Bende seni arıyordum. Bir an yanımdaydın sonra kaybolmuştun. Gerçekten endişelendim.'' Bu sözler üzerine Jew bir kahkaha attı ve ikizinin omzuna yumuşakça vurdu.
''Haklısın insanlar sürekli ayağıma basıp durdular. O ayaklarına asamı doğrultmak için nelerimi vermezdim ama daha Hogwarts'a gitmeden ceza almak benim için iyi olmazdı.''

Jew'in yüzü gülüyordu ve neşeli bir ruh hali içindeydi. Bu sözler üzerine hafifçe kızardı Nia ve bu Jew'i daha geniş gülümsemeye itti.
''Selam Xenia.'' dedi Elonise iki kardeşin güncel konuşmalarından sıkılmış olmalıydı.
Preston William McGrant
Slytherin/3.sınıf/Güç seviyesi: 72
Preston William McGrant

Lakap : Fark etmez benim için de bakalım istediğini xD

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 8:05 pm

''Benden uzak dur ! '' demişti Will , arkasından koşan eski sevgilisine..
''Will , hayatım beni bekle.. '' demişti kız hiç Will'i, duymamış gibi..
''Sana benden uzak durmanı söyledim ! Ve bidaha bana hayatım falan da deme ! Ben seni sevmiyorum..'' Gerçekten de o kızı sevmiyordu artık resmen yalaka gibi davranıyordu ve Will yalakaları sevmezdi ; hala arkasından koşan eski sevgilisine döndüğünde hala peşinden geldiğini gördü ve bağırınmaya başladı :
''Peşimi bırak artık yaa ! İyice deli ediyorsun beni... '' bir an duraksadı..Kız ağlamamak için kendini zor tutyor gibiydi...
''Şimdi git burdan...SONSUZA KADAR ! '' dedi ve kendini trenin içine attı..Sadece eski sevgilisinin hüngür hüngür ağladığını duymuştu..

Trene girdiğinde hala o eski sevgili yalakasıdan nefret ettiği gibi şeyler mırıldanıyordu..Sonra içerisinin bayağı dolu olduğunu fark etti...İlerledi de ilerledi..
En son arkalardan bir yer boştu orda da bir kız topluğu vardı bu kız topluluğu ; Bir çift ikiz ve güzel bir kız ve kedisinden oluşuyordu..
O tarafa doğru gitti ve güzel kıza :
''Boş yer yokta..yanınıza oturabilir miyim bayanlar ? '' dedi kızlar biririne baktı ve hep bir ağızdan :
''Tabi..'' dediler ; ama sanki hiçbir şey duymamıştı Will..Çünkü karşısındaki güzel kıza bakakalmıştı..

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 8:13 pm

"Seni daha önce görmedim." dedi Elonise yanlarına gelen çocuğu süzerken. Laxell ikizleri yanyana oturuyordu ve çocuk da onun yanına oturmuştu. Sanki veelayım. diye düşündü umursamaz bir şekilde. Çocuk Elonise'e resmen hayran hayran bakıyordu. Elonise ikizlere baktı. İkisi birşeyler fısıldaşıyor gibiydiler. Çocuğun cevabını beklerken kucağındaki "yeni arkadaşını" okşamayı sürdürdü. Trenin kalkmasına daha çok var gibi görünüyordu. Uzun bir yolculuk olacaktı. Bir süre sessiz kalan çocuğun kahverengi gözlerine kilitlendi ve alaycı bir sesle sordu. "Bugün cevap verecek misin yoksa öyle dik dik bakmaya devam mı?"
Preston William McGrant
Preston William McGrant

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 8:19 pm

"Seni daha önce görmedim." demişti sanki ama Will onun gözlerine dalmıştı ; şu an hiçbir şey önemli değildi onun için sadece o önemliydi..Hemen geçip yanına oturdu Will..
"Bugün cevap verecek misin yoksa öyle dik dik bakmaya devam mı?"
''Özür dilerim..Dalmışımda..'' diye cevap verdi kendine gelmeye çalışarak ; sanki bu mümkün değildi.Karşısında sanki bir dünya güzeli duruyordu..Gerçekten kız çok hoştu..
''Bende sizi tanımıyorum..Bu arada ben Will...'' dedi elini uzatatarak
..Bu kızla kesinlikle tanışması gerekiyormuş gibi geliyordu...

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 8:28 pm

Elonise önce çocuğun yüzüne sonra da eline baktı. Bir karşılık vermeye niyeti yoktu.

"Androméda. Ama Elonise derler." dedi ve ikizlere baktı. İkisi de Elonise'e ve Will'e bakıp gülüyorlardı. "Bunlar da Jew ve Xenia." Kızlar aynı anda gülümsediler ve Elonise'e anlamsız bir şekilde göz kırptılar. Oyun zamanı... diye düşündü Elonise ve Xenia'ya baktı. Yolculuk gerçekten çok eğlenceli geçeceğe benziyordu...
Xenia Jorgeaux Laxell
Xenia Jorgeaux Laxell

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 9:24 pm

Xenia Elonise'e bakarken göz kırptı ve kıkırdadı. Çocuk Slytherin olmasına rağmen Elonise'i görür görmez gözleri bir başka ışıldamıştı ve şimdi Elonise ile bir Hufflepuff öğrencisinin masumiyeti ile konuşuyordu. Xenia genelde Slytherinleri hiç sevmezdi ancak Elonise ona kardeşini andıracak kadar neşeli geliyordu ve bu çocuk da bir anda virane olabilecek kadar saftı. Belki de kardeşi ve onun tek Slytherin arkadaşları karşılarındaydı.
" Eee ayakta kaldın otursana Will" dedi Jew imalı imalı.
Will mutlulukla Elonise'nin yanına geçerken Jew kocaman bir kahkaha patlattı.
http://hogwarts-academyrpg.yetkinforum.com
Preston William McGrant
Preston William McGrant

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 9:30 pm

" Eee ayakta kaldın otursana Will" dedi ikizlerden biri Will mutlulukla geçermiş gibi görünsede ne yapmaya çalıştıklarını anlamıştı ve o bu durumda karşılıksız kalamazdı..Aklında planlar kuruyordu ; ama dıştan süt gibi görünmeye çalışıyordu..Ve işe de yarıyor gibiydi..
''Sağolun kızlar..'' dedi sakince..
''Eeee..Siz kimsizniz ikizler ? '' dedi yine sakindi ve gayet iyi planını uygulamaya koymuştu...Ama bir yandan da Elonise'yi düşünüyordu ; ona sadece güzel mi geliyordu ; yoksa ojnu gerçekten sevmiş miydi bilmiyordu ; ama o da Will'e bir oyun oynayacak gibi görünüyordu..Will'in unutmamaya çalıştığı birkaç şey onun bir Slytherin olduğu , karanlık bir öğrenci olduğu ve bunu yanlarına bırakmayayacağıydı...

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 9:59 pm

Elonise ikizlerden önce davranmıştı. Will kesinlikle bir şeyler sezmiş gibiydi. Ama Elonise buna izin vermeyecekti. Sonuçta bu onun günü olmalıydı. Ve eğlencesinin bölünmesine izin vermeyecekti...
"Onlar Laxell ikizileri. Jew ve Xenia." dedi gülümseyerek. Yine Will'in hayran bakışlarıyla buluşmuştu. Çocuk hoştu ama boş gibi duruyordu Elonise'e göre. Belki de çıkardı onunla. Ne de olsa bu onun en belirgin özelliğiydi. Sürtük olmak... Will'e biraz yaklaştı ve yarı fısıldar bir sesle konuşmaya başladı. Sesinin etkileyici olduğundan adı gibi emindi... "Yolculuğun başlamasına daha çok var ama ben şimdiden merak ediyorum. Biraz kendinden söz etsene..."
Preston William McGrant
Preston William McGrant

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 10:09 pm

Elonise Will'in kulağına :
"Yolculuğun başlamasına daha çok var ama ben şimdiden merak ediyorum. Biraz kendinden söz etsene..." demişti bu gerçekten Will'i etkilemişti ; ama kızda sürtük havası vardı ..şuan için..Sanki eski sevgilisine benziyordu ; ama eski sevgilisine benzememe nedeni de çokmuş gibi geliyordu..Will içinden ''Bunlara kanma ! '' Bunlara KANMA ! '' deyip duruyordu..
Ve sonra konuşmaya başladı :
''Neden olmasın..SLYTHERİN'im.'' demişti başlangçta üzerine basa basa..Sonra devam etti.
''Sürtükleri pek sevmem..Çünkü eski sevgilim tam bir sürtük ve yalakaydı..'' dedi Will ''Sürtük'' kelimesinin üstüne basa basa..
Elonise'nin azcıkında olsa kızardığını hissetti..
''Biraz kinli ve asabiyim ve terslik bende var..'' diye devam etti...Acaba Elonise de bir sürtük müydü ?

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 10:23 pm

"Orası kesin." dedi Elonise iğneleyici bir sesle. "Senin Slytherin olman... Çok garip. Seçmen Şapka baya yaşlanmış gibi görünüyor." dedi ve ikizlerle beraber bir kahkaha attı. Alay etmeye bayılıyordu. "Her neyse. Sürtük olayını üstüme alınmıyorum. Şurada hüngür hüngür ağlayan kız senin eski sevgilin olabilir mi acaba?" derken camdan ağlayan kızı gösteriyordu. Will başını onaylarcasına salladı ve küçümser bir şekilde ağlayan kıza baktı. Bu kadar berbat bir çocukla değil uğraşmak, çıkılmazdı bile denilebilirdi. Ama Elonise için sorun değildi. O annesini öldürmüştü ve kalbini yumuşatacak hiçbir şey yoktu. Kucağındaki masum kedi dışında...
Preston William McGrant
Preston William McGrant

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 10:45 pm

''Ahh bırak onu boşver...O tam bir sürtüktür.Genelde sürtükler güzel olur neden bilir misin ?'' diye sordu..Plan süper işliyordu..
''Siz ikizler neden dakkada bir gülüşüp duruşuyorsunuz ? ''
''Hele sen şuna bak(Xenia) bana artistlik yapanın sonucu...'' Deli ikiz
''Naparsın..Naaparsın ? '' diye bağrınıyordu..Will kısa bir açıklama yaptı..
''Elonise biliyordur belki he ? Bayan çok bilmiş..Bana oyun oynucaktınız..Dimi ? ..DİMİ ! '' diye bağırdı Will..Kendini böle olaylarda tutaamazdı ..Karşısındakini ne kadar sevsede...

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 10:54 pm

“Sen de benim gibi şizofren falan mısın yoksa? Ne saçmaladığının umarım farkındasındır.” Elonise sesini sakin tutuyordu. Tecrübeliydi. Yola gelmeyen erkeği yola getirmeyi bilirdi. Çocuk geniş düşünüyordu. Bu hoşuna gitmişti ama yine de sinir bozucuydu. Sonuçta oyunbozanlık yapıyordu. “Böyle yapmaya devam edersen çıkıp gidebilirsin Will. Sonuçta aramızdaki tek normal Xenia.” Sesindeki iğneleme kulakları tırmalayacak, tüyleri diken diken edecek türdendi. Bağırışmalar karşısında korkan kedisinin küçük başını okşadı ve nefret dolu gözlerle Will’e bakmaya başladı. Sonra bakışlarını ikizlere çevirdi. Plan değişikliği zamanı gelmişti…
Preston William McGrant
Preston William McGrant

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 11:25 am

''Özür dilerim..Bugün gerçekten çok sinirliyim ve ne yapacağımı bilmiyorum..Gerçekten çok üzgünüm..Bugün hayatmı çok büyük derecede etkileyen bişiy oldu da..Neyse şurası da boşmuş oraya geçiyim...'' Will planını uygulamaktan vazgeçmişti ; evet o kötü biriydi ; ama onlar da kötü davranacaklardı resmen alay etmeye başlamışlardı hiç uğraşmamaya karar verdi tam kalkıp diğer koltuklara geçerken o ses konuştu...
Jewelle Beatrix Jeqnoss
Jewelle Beatrix Jeqnoss

MesajKonu: Geri: Yolculuk ve Yeni Arkadaş...   Yolculuk ve Yeni Arkadaş... Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 8:02 pm

Yüzünde geniş bir gülümsemeyle çocuğun onlardan uzağa oturuşunu izledi Jew... Ses tonu ve konuşma tarzıyla Slytherin olmaya hiç uygun değildi ancak sözcükleri onu çekilmez bir Slyhterin yapıyordu. Peş peşe kullandığı kaba sözcükler kendini beğenmişliğini vurguluyordu.
Yüzündeki geniş gülümseme yerini tebessüme bırakırken rahatsızca kıpırdandı ve hemen yanında oturan Xenia bunu fark etmiş olacak ki Jew'e dönerek
''Sorun ne?'' diye sordu endişeli bir sesle. Hemen yanında olsa bile ikizi içine endişeleniyordu ki ikizinin Jew kadar dişli biri olmasına rağmen ve bu kesinlikle büyük bir ironiydi.
''Nefes alamıyorum. Dışarı çıkamadığım uzun yolculuklardan ve kapalı yerlerden nefret ediyorum.''

Başını yanındaki cama yasladı ve serinliğinin ısınan yanağını rahatlatmasına izin verdi.
''Hogwarts yakında görünür Jew.''

Sesinden kardeşini rahatlatmaya çalıştığı belli oluyordu. Jew surat asmaya devam ederek
''Bilmiyorum sende benim yanımda oturup kaldın. Justin'i görmek isteyeceğini düşünmüştüm.''

Jew'in sesinde kusursuz suratındaki ifadeyle hiç uyuşmayan imalı bir tonlama vardı ve tam tahmin ettiği gibi Nia'nın pürüzsüz yanaklarını tatlı bir pembe renklendirdi.
''Belki sonra.'' diyerek kısa kesti ve Jew uzatmak için ağzını açtığında boğazının yandığını hissetti. Dışarı çıkmalıydı, hem de hemen.

Yolculuk ve Yeni Arkadaş...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En Son Harfle Yeni Bir Kelime Klime türetmece