| İlk Ben Koyayım Dedim... (= | |
|
+2Dysnomia Bianchett Androméda Sophie Xoniésse 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Androméda Sophie Xoniésse Slytherin/6.sınıf/Güç Seviyesi:90
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden xP Lakap : İsmimle hiçbir alakası olmayan Elonise ismini seviyorum ben :D
| Konu: İlk Ben Koyayım Dedim... (= Cuma Nis. 23, 2010 2:19 pm | |
| - Spoiler:
Resim kocaman maşşallah. Anca bu kadar küçülüyo. İşte ben buyuuum !!! Şu anda da böyleyim az önce çektim şimdi koyayım dedim. Kabloyu bulana kadar canım çıktı falan filan işte xP yorumlarınızı beklerim... | |
|
| |
Dysnomia Bianchett Gryffindor/4.sınıf/Güç Seviyesi: 80
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 23/04/10 Nerden : Fransa ... -İzmir- Lakap : Dys , Nomia , Sno ! :D
| Konu: Geri: İlk Ben Koyayım Dedim... (= Cuma Nis. 23, 2010 10:04 pm | |
| Şimcikk ilk yorum benden olsun o zaman.. Önce tanışak çünkü yeni geldim Ben Mele xD Kıyafetini çok beğendim diyor ve saçların içinde aynı yorumu yapıyorum | |
|
| |
Angela Zoéy Queen Slyhterin/ 3.Sınıf/ Güç seviyesi:73
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: İlk Ben Koyayım Dedim... (= Ptsi Nis. 26, 2010 12:49 pm | |
| bulanık çıkmş ama gayet güzelsin | |
|
| |
Moniqué Qutieuxa Stemquéz Slytherin/4.sınıf/Güç seviyesi: 85
| |
| |
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden xP Lakap : İsmimle hiçbir alakası olmayan Elonise ismini seviyorum ben :D
| |
| |
Moniqué Qutieuxa Stemquéz Slytherin/4.sınıf/Güç seviyesi: 85
| |
| |
Xenia Jorgeaux Laxell Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Bina Başkanı/Güç Seviyesi: 100
| Konu: Geri: İlk Ben Koyayım Dedim... (= Salı Nis. 27, 2010 6:18 pm | |
| Ben msnde bu enfes güzelliği kendi kelime dağarcımla sıkışmış halbuki daha fazlasını hak eden bu güzelliğiiii beğendiğimi belirtmiştim | |
|
| |
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Geri: İlk Ben Koyayım Dedim... (= Salı Nis. 27, 2010 9:33 pm | |
| Kuzumun ne yazdığını anlamamakla birlikte karşımdaki taşa bakmakla meşgulum. Sizin oradaki seri katil böyle bir güzelliğe kıyamaz eminim kesmez seni. =) Ya da vuruyordu değil mi kesmiyordu. xP neyse sonuçta çomçok güzelsin yavrum. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Ben Koyayım Dedim... (= Çarş. Nis. 28, 2010 3:43 pm | |
| Şımarıyorum. Eveeeet... Şımardım lan xP Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve o sizin güzelliğiniz diyorum (= | |
|
| |
| İlk Ben Koyayım Dedim... (= | |
|