| Profesör Başvurusu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Xenia Jorgeaux Laxell Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Bina Başkanı/Güç Seviyesi: 100
| Konu: Profesör Başvurusu Ptsi Nis. 19, 2010 6:06 pm | |
| Rpg gücünüz 70 ve üstü olmalıdır. Başvuru için: Ad~Soyad: Puan:
Biçim Değiştirme* Karanlık Sanatlara Karşı Savunma*Melanie Josephine Moreau Aritmansi* Sihirli Yaratıkların Bakımı* Kehanet*Cassandra Lilith Stolen Bitkibilim* Sihir Tarihi* Muggle Bilimleri* İksir* Astronomi* Tılsım*Angela Zoéy Queen Uçuş Dersleri* | |
|
| |
Angela Zoéy Queen Slyhterin/ 3.Sınıf/ Güç seviyesi:73
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 5:45 am | |
| karanlık sanatlara karşı savunma profesörü olablr miyim puanım 73 ama sık sık onilne oluyorum. Angela Zoéy Queen... | |
|
| |
Xenia Jorgeaux Laxell Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Bina Başkanı/Güç Seviyesi: 100
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 12:28 pm | |
| Tamam çok online olduğun için profesör olabilirsin canım. Sana bu ayrıcalığı veririz. Ancak Ksks çok öenmli bir ders. Lütfen başka bir derse başvur. | |
|
| |
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 12:45 pm | |
| Ayrıca ben seçmen şapkaya hem de profesörlüğe başvurmuşsun. Birinden birini seçmelisin. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 311 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Uzaydan xD :D Lakap : Ang,Angel,Zo,Zoé diyolar genelde (:
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 1:22 pm | |
| tmm o zmn tılsım profosoru olmak ıstıyorum secmen sapka olmasamda olur | |
|
| |
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 1:56 pm | |
| Tılsım profesörü olarak rütben verilecek... | |
|
| |
| |
| |
Cassandra Lilith Stolen Kehanet Profesörü/Güç Seviyesi: 70
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 2:14 pm | |
| Ad~Soyad: Cassandra Lilith Stolen Puan: 70 puanım ama henüz üye az şimdilik profesör olmak istiyorum üye sayısı artınca istifa edebilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 2:16 pm | |
| Peki, KSKS ve Biçim Değiştirme dışında hangi dersi istersin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 2:17 pm | |
| Ksks dersini almayı çok istiyorum ve altından kalkabileceğime inanıyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 2:19 pm | |
| Sizi anlıyoruz ancak o iki ders için kesinlikle 75 üstü olmasını istiyoruz. Diğer üyemizi de bu nedenle reddettik. Eminim o da çok istiyordur. Haksızlık olmasın. Başka bir ders seçin lütfen... | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 2:21 pm | |
| Pekala Kehanet olsun o zaman | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Nis. 21, 2010 2:22 pm | |
| - Jewelle Beatrix Laxell demiş ki:
- Rütben verilecek...
| |
|
| |
Minerva Jane McGonagall Hufflepuff/3.sınıf/Güç seviyesi:67
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
| Konu: Geri: Profesör Başvurusu Çarş. Mayıs 12, 2010 8:48 pm | |
| Ad~Soyad: Minerva Jane McGonagall Puan:67
Biçim değiştirme olmak istiom =)
puanım düşük amaa çook çokk uzun online olabilirim şimdi 2-3 saat kalıyorum azaldı ama 8.sınıfız malüm SBS var=) | |
|
| |
| Profesör Başvurusu | |
|