Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| Konu: Jewelle Beatrix. C.tesi Mayıs 01, 2010 12:39 pm | |
| Romanda mükemmel çizilmiş bir kahraman bileYeryüzünde yürüyen ve gölgesi toprağa düşen en iç sıkıcı insana kıyasla sadece bir torba kemikten ibarettir. Ad-Soyad: Jewelle.Beatrix.Laxell. Lakapları: Jew.Jewy.Elle.Trix. Yaşı: 16. Cinsiyet: Kız. Doğum Yeri: Fransa.Paris. Kan Durumu: Safkan Uyruğu: Fransız.İngiliz melezi. Ana Dil: Franzısca Diğer Diller: İngilizce, İtalyanca, İspanyolca. Savaş Tarafı: Taraf.sız Asa: Dance with fire. Patronus: Pegasus. Yetenek: Metaformagus. -Ruhsal Portre-Onu anlatacak kelimeler var olsaydı, o yine tarifsiz bir güzel olurdu. Çünkü sürekli değişen ruh hali, büyüleyici güzelliği ile onu tanımlamak imkansızdır. Jewelle asla pes etmez, her ne olursa olsun dimdik durur ve duru gözlerini içlerinde bir damla korku olmadan ölüme bile dikebilir. Canı hiç acımaz, duygularını asla dışa vurmaz. Eğer canı yanarsa, canını yakanın canını alacak kadar yakıcıdır öfkesi… Keskin zekasıyla asla yenilmez, yenilmeyi kabullenmez. Cesareti ve kendine güveni karşındakini şaşırtır, bir adım gerilemesine neden olur. Avına odaklanmış bir şahin kadar dikkatlidir. Haksızlığa dayanamaz. Amacına ulaşmak için insanları ezip geçebilir ama kimsenin hakkını elinden almaz. Olaylara her zaman objektif yaklaşır ve adil davranır. Yeri geldiğinde bir yılan kadar sinsidir ancak asla çıkarcı değildir. Elde ettiği şeyin sadece ona ait olmasını ister, bencildir. Safkan bir ailede yetiştiği için doğduğu andan itibaren büyü yapmak onun en büyük zevki, hayattaki tek avantajı olmuştur. Zarafetiyle bir kraliçeyi andırır. Kibar ve kültürlüdür. Hiçbir şeye imkansız gözüyle bakmaz, eğer bir şeyi isterse onun olur. Özgürlüğüne hiçbir şeye olmadığı kadar düşkündür. Bu uğurda canını, başkalarının canını feda etmeyi bile göze alır. Tutsak ya da birine köpek gibi itaat ederek yaşamaktansa kendini öldürür daha iyi. Canı onun için o kadar da değerli değildir. Değer verdiği bir şey uğruna ondan vazgeçmekten kaçınmaz. Çünkü o, sevdiği biri için ölmeyi bir erdem sayar. Ya da mücadele ederken… Başı dimdik, gözler korkusuz ölümü bekler, ve öldüğünde sonuna kadar mücadele ettim ya da değdi demek ister. Genelde patavatsız ve doğaldır. Duygularını saklmayı çok iyi becerse de duyguları onun için tehlike arz etmiyorsa onları saklamaz, rahatça dışa vurur. Kimseden korkusu olmaması bazen başına iş açsa da bunu çok umursamaz. Bazen sınırları aşsa da geriye dönüp bakmaz. O kimsenin olamayacağı kadar doğal ve korkusuzdur. -Fiziksel Portre-Şaşkınlıkla yutkunuyorum. Çünkü karşımda hayatımda gördüğüm en güzel kız duruyor. Yüzü bir ressamın fırçasından çıkmış kadar kusursuz ve bir meleğinki kadar masum. Gür, altın sarısı saçlarının perçemlerindeki kar tanecikleri minicik ışılar saçıyor. Kaşları koyu renk ve kavisli, kirpikleri öylesine uzun ki adeta yanaklarını okşuyor. Masmavi gözleri berrak, cildi porselen gibi beyaz ve pürüzsüz… Suratı bir melek kadar muhteşem ve huzurlu… Ama onu asıl dikkat çekici ve dayanılmaz kılan şey cazibesi. Birdenbire bana gülümsediğinde tıpkı güneş ışığı gibi odayı aydınlatıyor, adeta gözlerim kamaşıyor. Hani inanamayacağınız kadar güzel bir şey görürsünüz de içiniz neşeyle dolar, işte Luthien öyle… Yazın alacakaranlıkta sürüler halinde uçan kırlangıçların o muhteşem ve narin görüntüsünü hatırlattı bana bu büyüleyici kız..."Kadını güzel yapan Tanrı sevimli yapanda şeytandır."
En son Jewelle Beatrix Laxell tarafından C.tesi Mayıs 01, 2010 1:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Jewelle Beatrix Jeqnoss Admin/Gryffindor/6.Sınıf/Quidditch Takım Kaptanı-Arayıcı/Güç Seviyesi: 100
Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 30 Nerden : Nereden geldiğim değil nerede olduğum önemlidir. Lakap : Bana lakap takılmasından hoşlanmam ama bazen Jewy,Jew,Elle veya Trix derler.
| |
Androméda Sophie Xoniésse Slytherin/6.sınıf/Güç Seviyesi:90
Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden xP Lakap : İsmimle hiçbir alakası olmayan Elonise ismini seviyorum ben :D
| Konu: Geri: Jewelle Beatrix. C.tesi Mayıs 01, 2010 5:09 pm | |
| Kurgu(Senin hakkındaki düşüncelerim): Gryffindor'lu ama hiç de öyle davranmıyor. Sevdiğim tek Gryffindorlu diyebilirsiniz ona. Davranışları benim gibi bir Slytherin'li gibi. Seçmen Şapka cesaretine aldanmış olmalı. Her neyse... Seviliyorsun Jewelle. Her ne kadar farklı binalarda olsak da...İcon: | |
|
| Konu: Geri: Jewelle Beatrix. C.tesi Mayıs 01, 2010 6:41 pm | |
| Eklendiniz, seri katil kankamın kankası. | |
|
Minerva Jane McGonagall Hufflepuff/3.sınıf/Güç seviyesi:67
Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 19/04/10 Yaş : 28 Nerden : Los Angeles sen nerden ? xD Lakap : Herm~Jea~One sen ne demek istersin?
| Konu: Geri: Jewelle Beatrix. Paz Mayıs 02, 2010 10:49 pm | |
| Hermione Jean Garanger Glyffindordan herkesi severim ama sen ... Bir Glyffindor lu gibi davranmıyorsun.Davranışların pis Slytherin liler gibi ... Buda beni senden uzaklaştırıyor ... | |
|